CENOVA – RENA PRODUKTER

Arbetar ni inom medicinteknik, dental, livsmedel eller inom något annat segment där det ställs krav på renhet på produkterna? Behöver ni support med utveckling eller är i behov av en kvalificerad leverantör av rena produkter? Då är Cenova rätt partner för er!

Cenova är en kontraktstillverkare med över 40 års erfarenhet av innovativa och rena plastprodukter. Vi har kompetens och teknik för att hjälpa er att få er produkt ut på Marknaden vilket även innebär att er produkt blir tillverkad enligt marknadens tuffaste regulatoriska krav, allt i en renrumsklassad miljö.
Tillsammans formar vi er framtid!

Kontakta oss!

Allt börjar med er ide bild

Allt börjar med er idé

Cenova har en imponerande bakgrund inom innovation och utveckling genom en historia som inneburit egna patent och egna produkter. Idag är vi istället en heltäckande kontraktstillverkare där vårt innovativa arv används till att ge våra kunder stora fördelar. Tillsammans med vårt team kan ni känna er trygga i att finna den bästa designlösningen för den tänkta användaren och som möter marknadens förväntningar och krav.

Läs mer

En ren produktionsprocess bild

En ren produktionsprocess

Att addera värde till vakuumformade och formsprutade plastdetaljer är det vi vill allra mest. Det är därför vi även erbjuder våra kunder montering, etikettering och packning i våra renrum. Genom att arbeta med Lean Manufacturing, under vårt eget namn Clean, säkerställer vi effektiva processer med vår engagerade personal

Läs mer

Rätt från början bild

Rätt från början

Det är en sak att utveckla en produkt som möter marknadens och slutanvändarens krav. Det är en annan att göra det på ett sätt som resulterar i en effektiv tillverkningsprocess med optimal produktionsekonomi. Att ha med Cenova tidigt i processen ökar sannolikheten att en produkt kan produceras på ett effektivt sätt. Genom att använda PPAP, ett standardiserat verktyg från fordonsindustrin, är Cenova best-in-class när det kommer till att introducera nya produkter i produktion.

Läs mer

Det handlar om plats bild

Det handlar om plast

Trots att Cenova har ett bredare erbjudande än plast, så är fortfarande kärnan formsprutade och vakuumformade plastdetaljer. Hela maskinparken finns i en renrumsklassad miljö med tillräcklig kapacitet för nästan alla behov.

Läs mer

0
levererade produkter 2016

0
års erfarenhet

0
renrum

En del av Gepe Group


Cenova är ett av sju företag i Gepe Group.

Gepe Group är en internationell företagsgrupp som är verksam in hudvård, medicintekniska produkter, plastkomponenter, fotografiska tillbehör och djuridentifiering.

Läs mer om Gepe Group