Servicetekniker

Vill du ha ett jobb där du tydligt ser resultatet av din insats? Ett jobb där du är en viktig länk i vår produktionskedja? Då kan du vara den servicetekniker vi letar efter!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker arbetar du och dina kollegor med allt förekommande underhåll samt reparation av Cenovas maskinpark. I vår maskinpark finns flera olika automatiska monteringsmaskiner, de allra flesta egenbyggda. Du får på så vis möjlighet, tillika utmaning, i att sätta dig in i, felsöka och kontinuerligt underhålla olika typer av maskiner.

Ditt arbete kommer i huvudsak innebära:

• Underhåll av kalibrering
• Förebyggande, förbättrande och avhjälpande underhåll av vår produktionsutrustning
• Medverka vid framtagning av nya monteringsutrustningar samt prototyptillverkning
• Dokumentation enligt gällande krav och regelverk
• Utbilda kollegor inom enklare operatörsunderhåll
• Effektiviseringar och avvikelserapportering

Placeringsort är Mjölby och du ingår i ett team med tre andra servicetekniker. Du rapporterar till en av våra produktionsledare.

Din profil

Vi tror att du som söker den här tjänsten ser dig själv som en problemlösare, vilket gör att du också trivs i situationer där det inte finns någon manual att följa. Du har någon form av teknisk utbildningsbakgrund. Du har definitivt industri- och verkstadsvana.

För att lyckas som servicetekniker hos oss tror vi att du har erfarenhet från en teknisk roll där problemlösning och felsökning har varit en stor del av din tillvaro. Du har goda kunskaper inom pneumatik samt styr- och reglerteknik. Du har god datorvana och har grundläggande kunskaper inom PLC-programmering. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
Kunskap inom MaintMaster är starkt meriterande.

Som person är du noggrann och strukturerad och har en stark känsla för kvalitet. Du är trygg i att fatta beslut på egen hand. Då dina kontaktytor spänner över hela bolaget måste du ha ett kommunikativt och pedagogiskt förhållningssätt och du är en mycket social person som trivs med att samarbeta med andra.

Om företaget

Cenova är en av Sveriges ledande kontraktstillverkare av medicintekniska produkter i renrumsmiljö. Cenova erbjuder hela kedjan från utveckling via industrialisering och montering, till distribution av produkter tillverkade i ISO-klassade renrum. Vi har en lång och gedigen erfarenhet inom formsprutning, vakuumformning, montering och packning. Våra kunder finns både i Sverige och på den internationella marknaden och är ofta stora multinationella företag.

Cenova är ett bolag med ca 105 medarbetare samt ca 30 bemanningskonsulter. Under 2020 omsatte vi 120 MSEK och målet inom de närmaste 5 åren är att expandera med 10 – 15% per år.

Cenova är i ett fortsatt expansivt skede som innebär stora förändringar och behöver därför stärka organisationen med ytterligare en servicetekniker.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar vi med Skill. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman, 013-32 94 08. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Careers at Cenova