Vi söker en Kvalitetsledare

Vill du jobba som Kvalitetsledare i en Innovativ Medicinteknisk Miljö hos Cenova?

Är du redo att ta nästa steg i din karriär inom kvalitetshantering? Vill du vara en del av en internationell och framgångsrik företagsgrupp som fokuserar på medicintekniska produkter? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Din Roll

Vi söker nu en engagerad och driven Kvalitetsledare till vår Kvalitetsavdelning. Som Kvalitetsledare på Cenova kommer du att vara en nyckelperson i vårt kvalitetsarbete. Du blir en del av våra kundteam där du aktivt arbetar med kvalitetsfrågor, hanterar avvikelser och säkerställer att våra produkter uppfyller de högsta standarderna. Du tillhör vår kvalitetsavdelning på 3 personer och rapporterar till kvalitetschefen.

Dina Ansvarsområden

  • Samarbeta med interna avdelningar och funktioner för att säkerställa kvalitetsprocesser.
  • Hantera avvikelser och kundreklamationer med en lösnings- och kundorienterad inställning.
  • Delta i kundrevisioner och internrevisioner för att ständigt förbättra våra processer.
  • Vara med och arbeta med kundrelaterade kvalitetsfrågor, allt för att uppnå kundnöjdhet i världsklass.
  • Delta i interna utbildningar och implementera nya arbetssätt för att öka effektiviteten.
  • Löpande kontakt med olika myndigheter i Sverige samt myndigheter från andra länder.

Vad Vi Söker

Vi söker en positiv och strukturerad person som är redo att ta sig an utmaningar och trivs i en dynamisk arbetsmiljö. Du är prestigelös och samarbetsvillig med förmågan att se möjligheter i stället för hinder. Din passion för kvalitet och din vilja att vara en del av lösningen gör dig till den perfekta kandidaten för oss. Troligtvis har du arbetat ett par år i liknande tjänst i ett industriföretag. Vi ställer krav på att du behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligt.

Vi Erbjuder:

Som en del av Cenova-teamet kommer du att vara en del av en innovativ och spännande miljö där du har möjlighet att växa och utvecklas. Du kommer att arbeta nära våra kunder och ha möjlighet att påverka kvalitetsprocesser och produktutveckling. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftiga förmåner och en stimulerande arbetsplats.

Så Här Ansöker Du

Rekrytering sker i samarbete med Sententia. Ansök genom att följa bifogad länk: Kvalitetsledare

Har du har frågor om är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jan Hellström på +46 706 150 344 alt. jan.hellstrom@sententia.se. Din ansökan vill vi ha senast den 30 september.

Välkommen!