CENOVA – RENA PRODUKTER

Arbetar ni inom medicinteknik, in-vitro diagnostik, laboratorie, livsmedel eller inom något annat segment där det ställs krav på produkters renhet?
Behöver ni hjälp med utveckling eller är i behov av en kvalificerad leverantör av rena produkter?
Då är Cenova rätt partner för er!

Cenova är en kontraktstillverkare med över 40 års erfarenhet av innovativa och rena plastprodukter. Vi har kompetens och teknik för att hjälpa er att få er produkt ut på Marknaden vilket även innebär att er produkt blir tillverkad enligt marknadens tuffaste regulatoriska krav, allt i en renrumsklassad miljö.
Tillsammans formar vi er framtid!

Kontakta oss!

It starts with your idea image

Allt börjar med er idé

Cenova har en imponerande bakgrund inom innovation och utveckling, genom en historia som inneburit egna patent och egna produkter. Idag är vi istället en heltäckande kontraktstillverkare där vårt innovativa arv används för att ge våra kunder stora fördelar mot sina konkurrenter. Tillsammans med vårt team kan ni känna er trygga i att finna den bästa designlösningen för den tänkta användaren och som möter marknadens förväntningar och högt ställda krav.

Läs mer

A clean production process image

En ren produktionsprocess

Att addera värde till formsprutade och vakuumformade plastdetaljer är det vi vill allra helst. Det är därför vi även erbjuder våra kunder montering, etikettering och packning. Både i primärförpackningar i våra renrum men också i sekundärförpackningar utanför renrummen. Genom att arbeta med Lean Manufacturing, under vårt eget namn CLEAN, säkerställer vi effektiva processer med vår engagerade personal

Läs mer

Right from the beginning image

Rätt från början

Det är en sak att utveckla en produkt som möter marknadens och slutanvändarens krav. Det är en annan att göra det på ett sätt som resulterar i en effektiv tillverkningsprocess med optimal produktionsekonomi. Att ha med Cenova tidigt i processen ökar sannolikheten att en produkt kan produceras på ett effektivt sätt. Genom att använda PPAP, ett standardiserat verktyg från fordonsindustrin, är Cenova bäst i klassen när det kommer till att introducera nya produkter i produktion.

Läs mer

It is all about plastics image

Allt handlar om plast

Trots att Cenova har ett bredare erbjudande än plast, så är fortfarande verksamhetens kärna formsprutade och vakuumformade plastdetaljer. Hela maskinparken finns i en renrumsklassad miljö med tillräcklig kapacitet för nästan alla behov.

Läs mer

0
LEVERERADE PRODUKTER 2019

0
års erfarenhet

0
ISO-klassade renrum

En del av Gepe Group


Cenova är ett av sju företag i Gepe Group.

Gepe Group är en internationell företagsgrupp som är verksam in hudvård, medicintekniska produkter, plastkomponenter, fotografiska tillbehör och djuridentifiering.

Läs mer om Gepe Group