Cenova i samarbete med Ortoma AB

Publicerad: 11 december, 2020

Ortoma AB utvecklar en ny generation system för ledimplantatskirurgi där de avser att förbättra livet för patienter genom att förse ortopeder med nya banbrytande kirurgiska tekniker och lösningar. Som ett led i det arbetet har Cenova fått möjligheten att vara med att ta fram komponenter för att möjliggöra exakt positionering av implantat vid höftled-, knäled- och ryggkirurgi. Komponenter som i första hand kommer att bidra till kortare operationstider. Ett fantastiskt kul samarbete där båda bolagens olika kärnkompetenser möts och skapar något fantastiskt bra på kort tid. Med Ortomas gedigna produktkunskap och Cenovas långa erfarenhet av produktionssättning av produkter med höga regulatoriska krav skapas en unik kombination som leder till framgång.