Produktionslyftet

Publicerad: 15 september, 2023

I början av september inleddes förändringsprojektet ”Produktionslyftet” på Cenova med ett lean-spel.
Aktiviteten leddes av huvudcoachen David Andersson från RISE och närvarande från Cenova var ledningsgrupp samt projektgrupp.

Produktionslyftet är ett 18 månaders program som syftar till att förbättra och stärka förändringsarbetet hos svenska industriella företag. Det långsiktiga målet är att stärka svensk industris konkurrenskraft. Cenova är ett av lite drygt 20 företag nationellt som är aktiva i programmet i år.

”Att inleda Produktionslyftet just nu passar oss på Cenova väldigt bra. De effektiviseringar projektet kommer att leda till medför att vi på bättre sätt möter och hanterar vår tillväxt” säger projektledaren Fredrik Persson.

Relaterade nyheter